Αρχική » 2018 » Φεβρουάριος

Αρχείο μηνός Φεβρουάριος 2018

Ημερολόγιο

Φεβρουάριος 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Ιαν   Μαρ »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

Εορτολόγιο

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Translate:

Bράβευση του σχολείου μας για τη συμμετοχή του στο #beactive

Την Παρασκευή 9/2/2018 στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού , βραβεύτηκε το Μουσικό Σχολείο Ιωαννίνων για την συμμετοχή του στο πρόγραμμα #beactive, στα πλαίσια της Ευρωπαικής Εβδομάδας Αθλητισμού.

Επίσκεψη στο σχολείο μας των Μουσικών Σχολείων Κατερίνης και Ηρακλείου

Τη Δευτέρα 12-2-2018 και την Τρίτη 13-2-2018 υποδεχθήκαμε στο σχολείο μας τα Μουσικά Σχολεία Κατερίνης και Ηρακλείου αντίστοιχα.

Το χορωδιακό σχήμα με υπεύθυνη την κ. Πρεβεζιάνου Ειρήνη και σε συνεργασία με τους καθηγητές κ. Δερέκα Ξανθίππη, Μήτση Χαρίκλεια και Ζώη Κωνσταντίνα ερμήνευσε το έργο Οver the rainbow σε διασκευή Φράνκ Μπάουμ από την ταινία Ο μάγος του Οζ. Στο τέλος η κ. Ουρανία Ευαγγέλου, πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων προσέφερε στην κ. Πρεβεζιάνου ανθοδέσμη. Στην ίδια εκδήλωση εμφανίστηκε επίσης το παραδοσιακό σύνολο του σχολείου μας με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Παπαγεωργίου Βασίλειο.

 

 

 

Εγγραφή στην Α’ Γυμνασίου

Για να εγγραφεί το παιδί σας στην Α’ Τάξη του σχολείου μας δεν είναι απαραίτητο να έχει μουσικές γνώσεις ούτε να παίζει κάποιο μουσικό όργανο εκ των προτέρων.
Το σχολείο είναι δημόσιο και η φοίτηση είναι δωρεάν.
Η αίτηση υποβάλλεται στο Μουσικό Σχολείο το μήνα Μάιο κάθε έτους χειρόγραφα, ηλεκτρονικά ή με fax.

Κατεβάστε τα έντυπα:

Αίτηση σε .pdf :

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ 2019-20

Αίτηση σε .doc :

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ 2019-20

 

 

Ευχαριστήρια Επιστολή Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Κύριο
Αθανάσιο Τσάνη
Διευθυντή
Μουσικού Γυμνασίου Ιωαννίνων

 

Κύριε Διευθυντά,
Ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιωαννίνων, επιθυμούν να σα; Εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες τους για την παρουσία μαθητών σας στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 στο ξενοδοχείο Du Lac, καλύπτοντας το μουσικό μέρος.
Η συνεισφορά σας αυτή αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της εκτίμησης που τρέφετε στο ανθρωπιστικό έργο του Οργανισμού μας και μας ενθαρρύνει να εντείνουμε τις προσπάθειες μας, προκειμένου να ανταποκριθούμε στις αυξανόμενες κοινωνικές προκλήσεις της εποχής μας.
Παρακαλούμε όπως δεχτείτε τις ειλικρινείς ευχές μας για υγεία και δύναμη και ευχόμαστε να σας έχουμε αρωγό σε μελλοντικές πρωτοβουλίες.

Με εξαιρετική Τιμή

Ο Πρόεδρος                                        Ο Γραμματέας

 

 

Νικόλαος Γερασιμίδης                      Σπυρίδων Νίκας

 

Αρχείο

Translate »